Instituts Odontològics

S'estan mostrant 4 resultats


Instituts Odontològics neix l’any 1990 amb l’objectiu de practicar odontologia de qualitat i fer-la accessible a totes les famílies. Durant aquests 29 anys de servei, l’honestedat, el rigor i la professionalitat han estat els nostres pilars bàsics, entenent l’odontologia principalment com una professió, la nostra, i no únicament com a un negoci.

Després de tants anys ens atrevim a garantir-li una excel·lent qualitat assistencial centrada en la seva salut dental. L’aposta per professionals de reconeguda solvència, proveïdors compromesos de primer nivell i materials que superen amb escreix tots els controls de qualitat exigibles han marcat la nostra línia de treball. Una odontologia privada de qualitat és la nostre raó de ser. Podem presumir amb orgull de 27 clíniques dentals de propietat, motiu pel qual podem garantir uns estàndards de qualitat uniformes.

En tots els nostres centres trobarà personal qualificat amb una clara vocació cap a la odontologia, així com grans especialistes en les diferents modalitats que requereixen una atenció dental integral. Un servei professional i una política de preus transparent i competitiva ens ha permès arribar, en aquests anys, a la tercera generació dels nostres pacients: els ja avis ens han portat als seus fills i aquests al seu torn, els néts.

Informació de contacte:
Ronda Francesc Camprodon, 11
08500 Vic
Tel. 935 481 394
www.ioa.es/cat/clinica/vic