L'Atlàntida

Mostrant l'únic resultat

L'Atlàntida - U-Vals UVic
L’Atlàntida us obre les portes a un món de sensacions, il·lusió i reflexió. Un món on trobareu totes les músiques, totes les dramatúrgies, les coreografies i les poesies… en definitiva, totes les arts capaces de commoure-us des del seient. Aquí viureu l’exuberància dels grans formats i la intimitat dels formats més petits, la solemnitat dels clàssics i la creativitat dels contemporanis. Perquè aquí, tots els gustos hi tenen cabuda.

Vic i Osona tornen a tenir un equipament a l’alçada de la seva inquietud cultural. L’Atlàntida ofereix espectacles de referència i de qualitat, dóna resposta al nostre sentiment de catalanitat i representa el temps que li ha tocat viure.

És un espai per a tots: vigatans, osonencs i evidentment, la resta de catalans. Ens mou la utopia de situar Vic i Osona com a referent cultural a Europa, un camí llarg i costerut que iniciem amb convicció; uns altres el continuaran i potser l’acabaran, però el traçat l’hem de dibuixar des d’avui mateix.

Volem que L’Atlàntida sigui un lloc habitual en les vostres vides. Farem tot el que calgui perquè aquest desig es pugui complir i esperem la vostra col·laboració per aconseguir-ho.

Un cop més, sigueu molt benvinguts! 

Informació de contacte:
C/ Francesc Maria Masferrer, 4
08500 Vic
Tel. 93 702 72 57
www.latlantidavic.cat