10% de descompte en els cursos de l’Escola de Muntanya – Centre Excursionista de Catalunya

Si ets UVic-UCC tens un 10% de dte a tots els cursos que ofereix l’Escola de Muntanya!

Les propostes que el Centre Excursionista de Catalunya posa a l’abast a través d’aquesta promoció, emmarquen la majoria de les disciplines de muntanya, tant per a perfils sense experiència que busquin un primer contacte i/o profunditzar en la formació, com per a persones amb experiència que cerquin reptes de major envergadura.

Com obtinc el descompte?

Consulta els cursos disponibles i en el moment de fer la compra online introdueix el codi promocional UVIC.

UVIC
Categories: , Etiqueta:


A l’Escola de Muntanya del CEC oferim cursos de formació i guiatge professional pels socis i públic en general. L’Escola, que només treballa amb Tècnics Esportius, titulats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, disposa d’un equip de Tècnics de totes les modalitats: Escalada, Alta muntanya, Muntanya mitjana, Descens de barrancs i Espeleologia.

D’altra banda, la figura del guia de muntanya neix per satisfer una demanda social cada vegada més notòria: ser acompanyat per un professional per assolir un objectiu que no emprendríeu sols. Anar acompanyat d’un guia és estar en bones mans, perquè a més dels seus coneixements tècnics i de seguretat, també és un comunicador de respecte, de cultura i de valors lligats al món de la muntanya i de l’alpinisme.

Informació de contacte:
C/ Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel. 669 544 591
www.cec.cat

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “10% de descompte en els cursos de l’Escola de Muntanya – Centre Excursionista de Catalunya”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…