10% de descompte en rutes BTT i trekkings! – Tracks Tour Travel

Tracks Tour Travel t’ofereix els tracks de les rutes per BTT o trekking que escullis per carregar-la al GPS. També es fa càrrec de l’allotjament i t’organitza el trasllat de l’equipatge d’allotjament a allotjament. Tot amb un 10% de descompte!

El principal objectiu de Tracks Tour Travel és ser el màxim de respectuós envers el medi ambient, és per això que el recorregut es farà amb GPS.

Els tracks seran copiats al vostre GPS a les nostres instal·lacions on també es farà l’entrega dels obsequis i del full de control de pas (imprescindible tornar degudament segellat per tal d’obtenir el mallot únic i exclusiu de Tracks del Diable).

En cas de no tenir GPS, en podeu llogar un a les mateixes instal·lacions, on també podreu trobar tot tipus de material per la practica del BTT.
Si la ruta es fa amb un guia nostre, en tot moment s’han de seguir les indicacions del guia.
Les inclemències meteorològiques no és motiu de la suspensió de l’activitat, ja que es tracta d’una activitat d’aventura a l’aire lliure.
Cal respectar en tot moment el medi ambient i tancar tots els vailets i tanques que trobem tancades.

logo_tracks - U-Vals
Tracks Tour Travel és una filial de Campuvic Viatges, una important agència de viatges ubicada a la ciutat de Vic que gaudeix d’un reconegut prestigi dins el mercat pels seus viatges especials, per conèixer la majoria de destins i per treballar amb eficàcia i il·lusió.

L’empresa compta amb corresponsals propis en molts països (molts d’ells catalans i espanyols que es dediquen a aquesta tasca en altres països) que s’encarreguen de rebre i atendre els diferents clients durant la seva estada.

Són persones que coneixen de primera mà el territori, des de les zones més turístiques fins als racons més insòlits i alhora extraordinaris de cada país.

Aquest xarxa de corresponsals evita haver de treballar amb intermediaris i permet oferir productes i serveis de gran qualitat al millor preu.

Informació de contacte:
C / Lleida, 49 Parc Activitats econòmiques
08500 Vic
Tel. 93 886 10 34
www.trackstourtravel.com

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
Es pot acollir a la oferta un membre UVic + 1 acompanyant.
Fes la teva reserva via mail, pàgina web o presencialment.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “10% de descompte en rutes BTT i trekkings! – Tracks Tour Travel”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…