15% de dte per a l’espectacle familiar MOU EL COS – Teatre Poliorama

Els dies 21 i 22 de maig de 2022 els membres dels col·lectius UVic tenen l’ocasió d’anar a veure l’espectacle familiar Mou el Cos!

El vibrant directe de la Dàmaris Gelabert i la seva banda “La música i el cos no es poden separar”. No parareu de moure-us seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

Al Teatre Poliorama els dies 21 i 22 de maig de 2022. 

Per aconseguir les entrades amb el 15% de descompte, cal que entreu a www.teatrepoliorama.com i seleccioneu l’espectacle i el dia de funció. Al moment de seleccionar la butaca, heu de marcar l’opció de tarifa “GENERAL” i clicar al botó inferior a la dreta: “CONTINUAR”. Tot seguit, podeu introduir el codi “15 UVIC” a la casella “codi promocional”. 

Des de Top Grups també us oferim avantatges per anar al teatre en grup si sou un mínim 10 personesamb una àmplia cartellera d’espectacles a Barcelona i Madrid, gestió íntegra de la reserva i assessorament personalitzat.

Categories: , Etiqueta:

El Teatre Poliorama es troba ubicat a ple centre de Barcelona, a la Rambla dels Estudis. El seu especial tarannà juntament amb la gestió que des de 1996 porta a terme l’empresa Tres per 3 S.A. l’han situat com un dels teatres de referència de la ciutat.

Informació de contacte:
Rambla dels Estudis, 115
08002 Barcelona
Tel. 93 317 75 99
www.teatrepoliorama.com

Informació addicional

Població

Empresa

Tipus de comerç

,

Condicions

Vàlid els dies 21 i 22 de maig de 2022.
Promoció no aplicable a altres ofertes i/o promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aules de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “15% de dte per a l’espectacle familiar MOU EL COS – Teatre Poliorama”

L'adreça electrònica no es publicarà.

També us recomanem…