Visita Catalunya en Miniatura i al Bosc Animat amb un 15% de descompte!

Descobreix l’exposició de maquetes permanent de Catalunya en Miniatura i gaudeix de les activitats del Bosc Animat!

El parc està dissenyat per crear una experiència única, real i irrepetible per als diferents visitants, creant un entorn ideal per passar-hi un dia diferent, cultural i amè.

El parc temàtic de Catalunya en Miniatura compta amb més de 150 maquetes realitzades al nostre propi taller, a escala 1:25, les quals reprodueixen a la perfecció els monuments més importants de l’arquitectura catalana. El criteri que s’ha seguit per a l’elecció i la ubicació de cada maqueta es basa en l’ordenació comarcal de Catalunya, que permet representar el mapa de Catalunya des d’una perspectiva amb vista d’ocell. A més, podeu observar les obres més destacades de l’art romànic i gòtic, així com l’obra completa del destacat arquitecte modernista Antoni Gaudí. Altres arquitectures i espais destacables són el conjunt de la Vall de Boí, les catedrals de les diverses províncies catalanes, el Parc Güell, la Sagrada Família, la Pedrera o la Casa Batlló, entre moltes altres. Així mateix, conviuen amb altres obres civils destacables com ara un parc de bombers, una comissaria de Mossos d’Esquadra i diverses estacions de tren.

*Els nens sempre han d’anar acompanyats d’un adult
*Està permès fer fotografies, però no està permès tocar les maquetes
*L’empresa disposa del distintiu de gestió ambiental: Biosphere

Es pot combinar l’aventura per a una escapada amb nens i nenes, joves i adults en plena natura, i pretén transmetre, compartir i descobrir el bosc d’una forma diferent, acompanyat per un equip professional.

Els 4 Circuits d’aventura tenen diferents nivells de dificultat per a realitzar de manera autònoma sota la supervisió d’instructors especialitzats.

  • Circuit infantil: Xiquets a partir de 4 a 7 anys i alçada màxima d’1,30 metres amb arnès i línia de vida contínua amb una durada de 40 minuts aproximadament.
  • 2 Circuits de dificultat mitjana: Alçada mínima d’1,20 metres, acompanyats d’un adult, o sols si fan 1,30 metres d’alçada. Pes màxim: 110 kg. A partir de 8 anys, amb una durada d’una hora i mitja aproximadament.
  • Circuit extrem: Alçada mínima d’1,40 metres, acompanyat d’un adult, o sols si fan 1,50 metres d’alçada. Pes mínim: 45 kg i màxim de 110 kg. A partir de 8 anys, amb una durada d’una hora i mitja aproximadament.

Els Circuits d’Aventura estan oberts els caps de setmana i els festius. Per veure els horaris en detall, consultar el web.

És imprescindible fer reserva per a les activitats d’aventura verticals i arribar al parc abans de les 12.30h. Es pot reservar a [email protected] o bé per telèfon al 93 689 09 60.

Catalunya en Miniatura és un espai exterior, de 60.000 metres quadrats situat a Torroelles de Llobregat, on trobaràs l’únic circuit de maquetes fetes a escala, sobre arquitectures de diferents zones a Catalunya. Es va crear per donar a conèixer a tota la societat el diferents monuments i edificis emblemàtics de les terres catalanes, i ha estat declarat com a Interès Turístic Nacional.

Al mateix parc, també hi podeu trobar el Bosc Animat, format per un conjunt d’activitats que combinen l’aventura i la cultura. Es tracta d’un parc aeri forestal d’aventures amb 66 activitats, les quals es divideixen en quatre circuits. Ideal per a totes els edats, tant per a nens i nenes com per a adult(e)s. Compta amb tirolines, ponts tibetans i escales, entre altres.

Per a realitzar qualsevol activitat del Circuit d’Aventura, és imprescindible per la reserva ja sigui per telèfon al 93 689 09 60 o bé per correu electrònic a [email protected]. Així mateix, és imprescindible arribar al parc abans de les 12.30h.

Informació de contacte:
Can Balasch de Baix, s/n
08629 Torrelles de Llobregat
Tel. 936 89 09 60
www.catalunyaenminiatura.com

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
No acumulable a altres ofertes o promocions.
Cal fer reserva prèvia al telèfon 936 89 09 60.
Cada carnet UVic-UCC pot fer extensible aquesta promoció a 1 acompanyant.
Cal mostrar un dels següents carnets UVic-UCC:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Visita Catalunya en Miniatura i al Bosc Animat amb un 15% de descompte!”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…

  • 10% de descompte en la teva visita a l’Aquàrium de Barcelona

    18.90