Oferta!

20% de descompte en l’entrada al Museu de la Xocolata

6.00 4.80

Si t’apassiona la xocolata, no et pots perdre el Museu de la Xocolata de Barcelona!

Un museu que s’ha convertit en un referent de la capital de Catalunya, essent un dels museus més visitats des dels seus inicis, l’any 2000.
Presentant un dels carnets UVic descrits a les condicions obtindràs un 20% de descompte en l’entrada.
Sense dubte que serà el museu més dolç i xocolater que hagis visitat mai!
Important: El descompte és vàlid pel titular del carnet + 3 acompanyants.
Horari: De dilluns a dissabte de 10 a 19 h ininterrompudament. Diumenges i festius de 10 a 15 h.

Museu de la Xocolata - U-Vals UVic
El Museu de la Xocolata és un equipament dinàmic impulsat pel Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, ubicat a l’antic convent de Sant Agustí, que presenta un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat, entre les propietats medicinals i el seu valor nutritiu, que relacionen tradició amb futur i que formen part del nostre imaginari col·lectiu.

El Museu de la Xocolata es troba ubicat en un edifici històric que ja va tenir una relació amb la xocolata: al segle XVIII l’exèrcit borbònic era un fanàtic consumidor d’aquest producte, i segons les ordenances, la xocolata estava present en els menús de les acadèmies militars d’aquell segle: «Para desayuno de cada cadete y oficial de compañía se dará onza y media de chocolate con un cuarterón de pan…», i quan la tropa estava de guarnició a les casernes també es prenia usualment xocolata. El cos d’alabarders, la guàrdia personal del monarca, era anomenat, amb enveja, «los chocolateros», ja que en ser un cos mimat i d’elit, prenia molta xocolata.
Des de l’època dels descobriments a partir del segle XV, la xocolata ha tingut un paper dins del teixit econòmic i social de la Ciutat Comtal. D’aquesta manera, el port de Barcelona va actuar com a punt de partida del producte per a la seva comercialització i difusió per Europa.
Tanmateix, és a la ciutat, a finals del segle XIX, on es reconeix el primer obrador que transformà la xocolata com a beguda en un producte sòlid.

Informació de contacte:
Comerç, 36
08003 Barcelona
Tel. 93 268 78 78
www.museuxocolata.cat

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020.
No acumulable a altres promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “20% de descompte en l’entrada al Museu de la Xocolata”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Notice: The live_directions value of the [gmw_single_location] shortcode attribute "elements" is deprecated since version 3.0. Use directions_form instead. In /var/www/uvals/wp-content/plugins/geo-my-wp/plugins/single-location/includes/class-gmw-single-location.php on line 323
Museu de la Xocolata, Carrer del Comerç, Barcelona

Ofertes relacionades