20% de dte a la sala “Sherlock Holmes, l’hora final”. Escape Room de 60min, grups de 2 a 6 persones – Elementary

Ho aconseguireu?

Partida de joc d’escapada per a grups de 2 a 6 jugadors al joc “Sherlock, l’hora final” d’Elementary (C/Fusina, 22. 08500 Vic).

Posa’t a la pell del carismàtic Sherlock Holmes i escapa en menys de 60 minuts. Si ets capaç de pensar com ho faria el mateix Sherlock Holmes, entra al seu univers i resol tots els enigmes en menys de 60 minuts per poder escapar i ajudar al gran detectiu.

Sherlock Holmes es troba investigant El Cas de l’Abecedari (s’estan duent a terme grans robatoris, segrestos i extorsions en negocis que segueixen l’ordre de l’A la Z) quan cau en un parany del professor Moriarty.

En realitat, tot és una farsa per aconseguir treure a Sherlock Holmes de casa seva, el 221B de Baker Street, ja que cada vegada s’ha tornat més maniàtic i obsessiu i no en vol sortir.

El seu objectiu?

Acabar d’una vegada per totes amb Sherlock Holmes, i ho aconsegueix. Sherlock Holmes és assassinat.

Durant els 60 minuts que dura el joc haureu d’aconseguir tornar enrere en el temps, per saber quin és el punt exacte espai/temps en què Sherlock mor en caure en el parany de Moriarty i així poder anticipar-vos a aquest moment, canviar el rumb dels esdeveniments i salvar la vida del carismàtic Holmes.

Ho aconseguireu?

* Vàlid per a reserves en cap de setmana i realitzades via web. En el moment de fer la reserva caldrà indicar-hi el codi UVALS-ER.

UVALS-ER


La sala “Sherlock Holmes, l’hora final” format part del grup Elementary. Elementary és un “escape room”, un joc d’escapisme real en viu que es desenvolupa en un espai ambientat en un univers i temàtica concreta. Un grup de persones entra i han d’aconseguir sortir-ne en 60 minuts, resolent diferents enigmes. És un repte a prova de marcapassos i fòbies. Un escape room és una activitat d’Oci Actiu Relacional. La clau per aconseguir sortir-ne està en pensar, buscar, relacional, sentir, provar… No cal utilitzar la força física, l’únic múscul necessari i imprescindible és el cervell.

Informació de contacte:
Sherlock Holmes, l’hora final (Elementary)
C/ Fusina, 22
08500 Vic
Tel. 622 85 54 17
[email protected]
www.elementary.cat

Informació addicional

Població

Empresa

Tipus de comerç

,

Condicions

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020. Només reserves en cap de setmana i realitzades via web. En el moment de fer la reserva caldrà indicar-hi el codi UVALS-ER.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “20% de dte a la sala “Sherlock Holmes, l’hora final”. Escape Room de 60min, grups de 2 a 6 persones – Elementary”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Notice: The live_directions value of the [gmw_single_location] shortcode attribute "elements" is deprecated since version 3.0. Use directions_form instead. In /var/www/uvals/wp-content/plugins/geo-my-wp/plugins/single-location/includes/class-gmw-single-location.php on line 323
Elementary - Escape Room Vic, Carrer de la Fusina, Vic

Ofertes relacionades