20% de descompte en l’obra “Romeu i Julieta” al Teatre Poliorama

Del 2 al 30 d’octubre de 2023 torna l’èxit de La Brutal al Poliorama, tercera temporada a Barcelona de Romeu i Julieta, el clàssic revisitat de William Shakespeare. Per fer-lo, ens hem envoltat dels millors noms del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de la Calòrica, s’ha encarregat de l’adaptació del text, que ha estat traduït per el prestigiós traductor Yannick Garcia Porres. Una versió contemporània i poc romàntica del text de Shakespeare on Romeu i Julieta seran dos joves que s’enamoraran i posaran les seves vides en perill, i que convertiran el seu amor en un crit desesperat per deixar en evidència l’absurditat de l’odi que enfronta a les seves famílies. Volem fugir d’allò anecdòtic i capriciós que té l’amor romàntic i fer-los més conscients i actius en la recerca d’un nou paradigma. I tot explicat amb la bellesa de la paraula de Shakespeare, més viva que mai, que ens emocionarà i ens portarà a reviure la història d’amor més famosa de tots els temps, ara amb l’especial enfoc que La Brutal dona als seus espectacles.

Amb U-Vals disposes d’un 20% de descompte.

(Comprant les entrades abans del 30/09/2023 tens un 30% de descompte – Codi 30UVIC)

Com obtenir el descompte?
Cal fer la compra online a la web del Teatre Poliorama,
clicar “compra d’entrades”, escollir la sessió (un dijous o dissabte nit per accedir al descompte), escollir el/s seient/s i seleccionar la tarifa “general”, clicar “continuar”
Introduir el codi promocional 20UVIC, Clicar “comprar” i acabar la compra de forma normal

IMPORTANT
Descompte vàlid pel titular del carnet UVic.
S’aplicarà el 20% de descompte sobre el preu de cada zona. Despeses de gestió no incloses.

 

Vàlid fins el dia 30 d’octubre de 2023
Promoció no aplicable a altres ofertes i/o promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Categories: , Etiqueta:
 El Teatre Poliorama es troba ubicat a ple centre de Barcelona, a la Rambla dels Estudis. El seu especial tarannà juntament amb la gestió que des de 1996 porta a terme l’empresa Tres per 3 S.A. l’han situat com un dels teatres de referència de la ciutat.

Informació de contacte:
Rambla dels Estudis, 115
08002 Barcelona
Tel. 93 317 75 99
www.teatrepoliorama.com/