Oferta!

5% de descompte en el curs de paracaigudisme! – Saltamos Village

1,900.00

Vols obtenir la teva llicència de paracaigudista esportiu?

Oferim un curs amb descompte per U-Vals per a tots aquells que vulgueu aprofundir en les diferents modalitats de caiguda lliure.

El curs de caiguda lliure és una bona opció per a aquells que potser després del seu salt en tàndem volen endinsar-se una mica més en el paracaigudisme esportiu, i obtenir la seva llicència de paracaigudista esportiu.

El mètode PAC, (Progressió Accelerada de Caiguda Lliure), també anomenat internacionalment AFF, (Acelerated Free Fall) està dissenyat per donar un ensenyament individual i personalitzat i, després d’un curt entrenament, l’alumne queda preparat per saltar per si mateix amb total seguretat.
Objectiu del curs:
• Manipulació i coneixement de l’equip de paracaigudisme.
• Familiarització amb els avions i la zona de salts.
• Aprenentatge dels procediments abans d’embarcar, a l’avió, en caiguda lliure, sota campana i en els aterratges.
• Estudi dels possibles problemes i mal funcions així com de les seves solucions.

El curs es base d’una formació teòrica d’una jornada en la qual s’estudien les tècniques i normes de seguretat sobre paracaigudisme esportiu. Pel què fa la part pràctica s’han de superar set nivells amb els seus corresponents objectius d’aprenentatge a superar en els salts. En la seva progressió a través dels set nivells, l’alumne aprèn a caure estable, a recuperar l’estabilitat des de qualsevol posició, realitzar avanços, girs de 360º, tombarelles cap enrere i cap endavant i derives.

Durant aquest curs, l’alumne rebrà tota la informació necessària per gaudir d’una reeixida i gratificant pràctica del paracaigudisme. Tots els salts seran gravats, i aquest vídeo permetrà una millor comprensió de l’experimentat durant el seu salt i així fer les correccions tècniques necessàries per al següent salt.

Categories: , Etiqueta:


SKYDIVEBCN és el nou centre de paracaigudisme de Barcelona, en el qual tant professionals de les diverses tècniques que abasta aquesta disciplina, com totes aquelles persones amb ganes de gaudir la inexplicable experiència de la caiguda lliure per primera vegada, poden realitzar aquesta activitat amb les màximes garanties, seguretat i qualitat.

El nostre centre, ubicat a l’interior de l’Aeròdrom de Barcelona-Bages, està situat estratègicament a la població Sant Fruitós de Bages, a 45 minuts de Barcelona ciutat.

Informació de contacte:
Aeròdrom de Barcelona-Bages, s/n
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)
Tel. 930 13 02 85
www.saltamos.es

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent. Només per a titulars del carnet UVic.
Pots fer la reserva trucant al 930 13 02 85.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “5% de descompte en el curs de paracaigudisme! – Saltamos Village”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…