T’apassiona jugar a pàdel? A Aurial Padel podràs gaudir de les seves pistes per només 3€/persona/hora de 9 a 17h

T’apassiona jugar a pàdel? L’Aurial Padel és un club amb un segell únic, amb unes instal·lacions completes i sofisticades i en una ubicació privilegiada

El centre Aurial Padel Vic és un club indoor format per 8 pistes oficials amb la normatica de World Padel Tour. Amb els UVals podràs gaudir d’una ampliació horària sobre el preu habitual per persona durant la franja del matí. D’aquesta manera, si ets membre de la comunitat universitària de la UVic-UCC pagaràs 3€/persona/hora de 9 a 17h, de dilluns a divendres. Normalment la tarifa reduïda de 3€ s’aplica només fins a les 13h, però per a la comunitat universitària s’aplicarà allargant-la fins les 17h.

A més, si jugues 1,5h només pagaràs 4,5€, també de 9 a 17h (de dilluns a divendres). 

Per a tots els amants del pàdel a Aurial Padel disposem d’unes modernes instal·lacions que consten de 8 pistes indoor i 1 pista de futbol 3×3. També disposem de cafeteria, vestuaris amb taquilles, aparcament gratuït, lloguer de material, etc.

Dades de contacte:
Pol. Ind. Sot dels Pradals
Carrer de Figueres, 14
08500 Vic
Tel. 602 225 886
aurialpadel.com

Informació addicional

Població

Tipus de comerç

Empresa

Condicions

Vàlid durant el curs acadèmic 2020-2021.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “T’apassiona jugar a pàdel? A Aurial Padel podràs gaudir de les seves pistes per només 3€/persona/hora de 9 a 17h”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Notice: The live_directions value of the [gmw_single_location] shortcode attribute "elements" is deprecated since version 3.0. Use directions_form instead. In /var/www/uvals/wp-content/plugins/geo-my-wp/plugins/single-location/includes/class-gmw-single-location.php on line 323
Carrer de Figueres, 14, Vic

Ofertes relacionades