25% de descompte en cadires ergonòmiques, taules i complements – Maieroffice

25% de DESCOMPTE en cadires ergonòmiques, taules i complements!

El 2020 va marcar un abans i un després en la forma com estudiem. A causa del coronavirus, les universitats catalanes s’han vist obligades a fer part de la seva activitat a distància i això suposa que els estudiants passin moltes hores a casa asseguts davant l’ordinador.

Des de Maieroffice volem ajudar-vos. Per això, us oferim un 25% de descompte en cadires ergonòmiques, taules i complements.

Disposar d’una cadira ergonòmica i del mobiliari necessari té molts beneficis:

  • Et sentiràs més còmode i confortable.
  • Eliminaràs tensions i dolors corporals que en alguns casos poden acabar en lesions.
  • Augmentaràs la teva concentració i productivitat.
  • Cuidaràs la teva salut mantenint una postura correcta.

Amb una cadira ergonòmica tindràs facilitat de moviments, podràs regular l’altura i profunditat del seient, ajustar els braços, etc. Les cadires ergonòmiques són una mica més cares que les convencionals. Però és important decidir-se a fer aquesta  inversió per cuidar la teva salut i sentir-te més còmode en treballar-hi. T’oferim un 25% de descompte perquè hi puguis tenir accés a un preu just. Per aconseguir el descompte contacta amb nosaltres (938 441 720) i et prepararem un pressupost sense cap compromís.

CONTACTA AMB MAIEROFFICE

 

Maieroffice és proveïdor del mobiliari de les aules, espais i oficines de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. L’empresa distribueix mobles de disseny actual i alta qualitat. Són distribuïdors de les millors marques nacionals i internacionals del sector.

Amb seu a Sant Martí de Centelles (Osona), Maieroffice acumula més de 30 anys d’experiència oferint solucions i fent projectes per a empreses i particulars.
A més de l’àmbit dels mobles d’oficina, l’empresa ofereix altres solucions vinculades al món de l’empresa com el rènting d’impressores multifunció, productes audiovisuals com pantalles tàctils, projectors o sistemes de videoconferència, i solucions per a gestió documental.

Informació de contacte
C. Nou, 52-54
08592 Sant Martí de Centelles
Tel. 938 441 720
maieroffice.cat

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
Per aconseguir el descompte del 25%, contacta amb nosaltres (938 441 720) i et prepararem un pressupost sense cap compromís.
L’horari comercial és de dilluns a divendres de 8 a 15h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “25% de descompte en cadires ergonòmiques, taules i complements – Maieroffice”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…