Descompte en carburant DE PER VIDA amb Smartfuel

No t’agrada fer cues a la benzinera? Estàs cansat/da de que omplir el dipòsit del teu cotxe o moto et costi un dineral?

Llavors Smartfuel és la solució que busques. Una App mòbil, fàcil de descarregar i molt intuïtiva, que ara et permet tenir descomptes a les benzineres que més t’interessin només per estar vinculat a la UVic. Smartfuel et descompta 2 cèntims el litre en totes les benzineres adherides a la seva xarxa, de per vida!

A més de no haver ni de baixar el cotxe, podràs utilitzar-la sempre, sense haver de portar efectiu o targetes. Aprofita l’oportunitat!

Descarrega’t l’app accedint als següents enllaços:

Per gaudir de la promoció només cal que enviïs un correu a [email protected] o truquis al 683 436 683, i indiquis el correu electrònic amb el qual t’has registrat a Smartfuel.


Smartfuel és la App amb la que pots pagar des del teu mòbil, sense haver de baixar del cotxe i al moment, sense haver de portar ni efectiu ni targetes. A més, et permet controlar el teu consum i generar factures de forma senzillíssima. Cada dia són més les benzineres que et permeten pagar amb Smartfuel.

Informació de contacte:
Rambla Catalunya, 116, 5e 2a
08008 Barcelona
Tel. 93 543 86 41
smartfuel.es

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020. Per gaudir de la promoció, l’usuari podrà contactar amb l’equip de Smartfuel a través de [email protected] o trucant al 683 436 683 i indicar el correu electrònic amb el qual s’ha registrat a Smartfuel.
En 24 hores podrà gaudir del descompte aplicat

Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet UVic Aules de la Gent Gran
Carnet UVic Casino de Vic

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Descompte en carburant DE PER VIDA amb Smartfuel”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Notice: The live_directions value of the [gmw_single_location] shortcode attribute "elements" is deprecated since version 3.0. Use directions_form instead. In /var/www/uvals/wp-content/plugins/geo-my-wp/plugins/single-location/includes/class-gmw-single-location.php on line 323
Smart Fuel Technologies, S.L., Rambla de Catalunya, Barcelona

Ofertes relacionades