Descomptes del 10 al 25% a Pintur!

Gaudeix del descompte de professionals en totes les teves compres a Pintur!

Obtindràs des d’un 10% fins a un 25% de descompte, depenent de l’article, excepte en els productes que ja estiguin en oferta temporal.

A Pintur hi trobaràs tot tipus de pintures, recobriments, vernissos… ideal per a la decoració de qualsevol espai. Tot el que necessites per a la construcció i preparació de façanes, aïllaments i tractaments de patologies diverses. Pintures per a piscines, pintures i vernissos per embarcacions… i també cal destacar tot el material per a belles arts: olis, aquarel·les, acrílics, cavallets, bastidors, pinzells, temperes, aerògrafs, llibres…

Deixa’t aconsellar pel seu personal especialitzat que us orientarà, en tot moment, sobre el material que necessiteu segons les diferents tècniques i productes que vulgueu utilitzar.

Aquesta U-Val és vàlida també per les delegacions de Vic, Manresa i Olot. Consulta els horaris comercials i la situació de cada botiga en aquest enllaç.

Pintur - U-Vals UVic

Pintur es dedica a la distribució de pintures, articles de decoració, belles arts i productes complementaris. A Pintur trobarà una extensa gama de pintures amb un ampli ventall de possibilitats de colors i les darreres novetats en estucs i productes per a la decoració, com revestiments murals, parquets sintètics, fusta i bambú. Gran assortiment de catifes vegetals, accessoris i tota la resta de productes de reparació i manteniment de la llar.

A Pintur li donarem un acurat assessorament tècnic a les seves necessitats. Tenim un servei de repartiment ràpid i eficient. També li oferim el nostre servei de lloguer i reparació de maquinaria.

Pintur disposa d’instal·lacions a Vic, Manresa i Olot amb un total de més de 6.000m2 entre botigues, magatzems i oficines, a més d’àmplies zones d’aparcament pels clients.

Informació de contacte:
Carretera de Sant Hipòlit 25
08500 Vic
Tel. 93 886 33 88
www.pintur.com

Informació addicional

Empresa

Població

, ,

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
No acumulable a altres ofertes o promocions existents.
Vàlid per totes les delegacions de Pintur a Vic, Manresa i Olot.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Descomptes del 10 al 25% a Pintur!”

L'adreça electrònica no es publicarà.

Descomptes del 10 al 25% a Pintur!

També us recomanem…