Entrades a 1€ a les sessions de Cineclub Vic!


Entrades a 1 € a les sessions de Cineclub Vic del dimarts a les 20h.

Gaudeix del millor cinema de la temporada en versió original: clàssics, homenatges, documentals i cicles temàtics.

Les entrades, que la comunitat universitària pot obtenir per 1 €, s’han d’adquirir directament a l’espai ETC identificant-se amb la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent). Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l’UHub, Servei a la Comunitat Universitària ubicat a l’edifici F de Miramarges.

Només vàlid per a la comunitat universitària. Consulteu la programació.

Categories: , Etiqueta:

Cineclub Vic - U-Vals

En el context polític i social de la dictadura franquista, el naixement d’aquesta entitat no va ser pas un fet aïllat en el panorama català, sinó que formava part del moviment associatiu dels cineclubs -més coneguts a l’època com a “cine fòrums”-, que es va estendre per tot Catalunya en aquells anys de la postguerra.

La fórmula consistia en la projecció periòdica de films, precedida d’una presentació que centrava la temàtica i l’estètica de l’obra. En acabar la sessió, s’iniciava un debat entre els assistents -els famosos “fòrums”-, que era dirigit pel propi presentador. Si recordem que el règim franquista havia abolit la llibertat d’expressió, i que l’ús públic de la llengua catalana era severament reprimit, és fàcil comprendre l’èxit dels cineclubs.

Amb l’excusa d’una projecció cinematogràfica, un col·lectiu de ciutadans es podia reunir al cinema per parlar de temes culturals amb una relativa llibertat (sempre hi havia a la sala un policia de la “secreta” que informava les autoritats).

Informació de contacte:
Espai ETC.
Passeig de la Generalitat, 46.
08500 Vic
www.cineclubvic.com

 

Informació addicional

Empresa

Població

Tipus de comerç

Condicions

Validesa permanent.
Vàlid per a les sessions dels dimarts a les 20 h.
Les entrades, que la comunitat universitària pot obtenir per 1 €, s’han d’adquirir a la web de l’Atlàntida escollint la tarifa UVic (1€) i introduint el codi “cineclubuvic”. Un cop a les instal·lacions caldrà identificar-se amb la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent). Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l’UHub, Servei a la Comunitat Universitària ubicat a l’edifici F de Miramarges.
Només vàlid amb el Carnet UVic.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Entrades a 1€ a les sessions de Cineclub Vic!”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També us recomanem…