C&C Acadèmia Casanova

Mostrant l'únic resultat

C&C ACADÈMIA CASANOVA pertany al Grup C&C, una empresa dedicada a la formació bàsica de perruqueria i estètica, que té una trajectòria professional de més de 30 anys de dedicació específica a aquesta activitat, la qual cosa li ha permès millorar dia a dia fins al punt de ser considerada pels professionals del sector com la millor Acadèmia del país.
A les nostres escoles, els alumnes fan pràctiques amb clients reals, sempre supervisats pels seus professors. la qual cosa ens permet oferir al públic final serveis de perruqueria i estètica d’una alta qualitat a preus molt baixos i amb aplicació de productes de primer nivell professional.
Grup C&C està format per diverses empreses, totes elles dedicades al sector de la imatge personal. C&C Acadèmia Llongueras i Acadèmia Casanova compta amb més de 30 acadèmies per tota Espanya. Edita també una revista professional, C&C Magazine, que es distribueix a nivell nacional i està considerada la núm. 1 del sector, i online, compta també amb el Portal de perruqueria i estètica Planetlook.com

Informació de contacte:
Carrer Manlleu, 57
08500 Vic
Tel. 936551010
www.academiacasanova.com/

 

  • 20% de descompte i manicura gratis per cada servei de perruqueria – C&C Acadèmia Casanova