Què haig de fer per apuntar la meva empresa a U-Vals?

Omple els següents camps i de seguida ens posarem en contacte amb tu

Si us plau, emplena els següents camps amb les dades sol·licitades i escull les opcions proposades. Un cop finalitzat el formulari, accepta els termes i condicions i prem Enviar

Regulació de les condicions particulars de l'oferta

Dades de l'empresa per publicar

Informació de l'oferta

Tipologia de l'oferta. Si us plau, escull la tipologia de l'oferta *

Una mateixa oferta U-Val no pot pertànyer a les dues tipologies (o bé és puntual, o bé es permanent). El que sí que és possible és oferir més d'una promoció a la vegada. Per a més informació consulteu Com funciona?

Condicions del descompte

Categories. Escull les categories de productes/serveis amb les quals t'agradaria que etiquetéssim la teva oferta en base a les categories definides actualment a la plataforma *

Subcategoria de "CULTURA":
Subcategoria de "FORMACIÓ":
Subcategoria de "TURISME-MOBILITAT":
Subcategoria de "SALUT I BELLESA":
Subcategoria de "ESPORTS":
Subcategoria de "LLEURE":
Subcategoria de "COMERÇ":

Col·lectius. Per defecte, l'U-Val serà vàlida per a tots els col·lectius UVic-UCC. En cas contrari, cal indicar-ho a continuació (selecciona només aquells col·lectius als quals voldríeu adreçar l'oferta)

Informació sobre protecció de dades

  • Responsable del tractament: Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
  • Finalitat: registre d’empreses i/o entitats interessades en oferir descomptes o avantatges comercials als membres de la comunitat universitària.
  • Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a UHub – Servei a la Comunitat Universitària de la UVic-UCC.

Més informació sobre protecció de dades a la política de protecció de dades